A BORBÉLY SZALONOKNAK A MÚLTBAN NAGY HAGYOMÁNYA VOLT, ez a trend éled újjá a modern, a férfiak szépségápolását is fontosnak tartó szép, új világban. Ezt felismerve jött létre a Beretva Borbély Szalon! Elmeséljük a sztorit és a filozófiát!

A Beretva egy autentikus borbély szalon a Rózsadomb szívében, amit azzal a céllal hozott létre két jó barát, Tomi és Marci, hogy ezt a különleges, nagy múltra visszatekintő hagyományt modern környezetbe ültesse át.

„A régi filmekben, fotókon megjelenő borbély szalonok többek voltak pusztán szolgáltatói helyszíneknél. Közösségi terek voltak, ahol a férfiak nyertek maguknak egy órát, ami róluk szól, értük van. Ezt a szellemiséget képviseli a Beretva is, hiszen a mai világban a legnagyobb kincs az idő, főleg az, amit az ember a szeretteinek és saját magának szentel” – mondta el Tomi, a szalon egyik alapítója.

A Beretva a régi borbély szolgáltatásokat új köntösbe öltözteti: modern és exkluzív környezetben frissülhetnek fel a vendégek, miközben a szolgáltatások magas színvonaláról sem kell lemondaniuk. 

„Egy olyan helyet alakítottunk ki az igényes férfiak számára, ahol valóban élmény az eltöltött idő. Két fő csapásirány létezik: vannak a praktikusok, akik szeretnének gyorsan magas színvonalú szolgáltatáshoz jutni, és vannak az éleménykeresők, akik minden percét ki akarják élvezni a felfrissülésnek. Bármelyik kategóriába is tartozik a vendég, nálunk megtalálja a számítását” – mesélte a Beretva-élmény háttértörténetéről Marci, a szalon másik alapítója.

Az új szalon a Rózsadomb szívében, a Rózsadomb Center II. emeletén nyitotta meg kapuit. Kattints, és megtudhatod, milyen kezelések, szolgáltatások várnak Rád!

A Beretva-élmény neked is jár! Foglalj időpontot még ma!