A hírességek sok ember számára szolgálnak követendő példával viselkedésükkel, öltözködésükkel, stílusukkal. Mai bejegyzésünkben összegyűjtöttük, hogy kik azok, akinek sikerült celebritásból stílusikonná avanzsálni!

Kanye West

A divat világában jártas rapper amint feltűnik a színen tekintetek sokaságát vonzza magára. Az általa megálmodott ruhák egyszerűek és igen nagy népszerűségnek örvendenek. Kedveli az örökzöld csokornyakkendőt, ezen felül pedig kifejezetten nagy gondot fordít a frizurájának is.

Kép: nbcnew.com

Ryan Gosling

Sokak szerint a világ legjobban öltözött férfija ő, aki Hollywood csillagai között megjelenésével még fényesebben ragyog. A hipszter vonalat képviseli, valami feltűnőt, valami különlegeset mindig felfedezhetünk a szettjében.

Kép: variety.com

David Beckham

A férfitársadalom stílus iránti érzékenységének David Backham igazi úttörője volt. Mindez annak köszönhető, hogy focistaként egy meglehetősen maszkulin közegből érkezve képviselte és képviseli a divat elveit.

Kép: mensfashionmagazine.com

Zac Efron

Az igazi szépfiú kategóriába sorolandó színész játszi könnyedséggel válogatja össze az egyszerű ruhadarabokat, melyek kombinációja az esetek legnagyobb százalékában átütő hatást ér el.

Kép: themodestman.com

Pierce Brosnan

A hatvan pluszos színész megjelenése a mai napig makulátlan. A stílusos napszemüveg, az öltöny időtlen eleganciát kölcsönöznek, amihez az ezüstösen csillogó hajkorona sokat tesz hozzá.

Kép: dmarge.com

Jake Gyllenhaal

A divatvilág kiemelkedő szereplője Jake Gyllenhaal, aki pontosan tudja a mikénteket, mindig alkalomnak megfelelően, jól összeválogatott kombinációkban lép a reflektorfénybe. Látványos, mégis klasszikus – ez jellemzi Jake Gyllenhaal stílusát.

Kép: globefact.com